Seán van Zon

Stagiaire

Seán voelt zich al vanaf jongs af aan aangetrokken tot Rotterdam. De drang om de stad culinair te ontdekken is nooit ver weg. Je mag hem altijd wakker maken voor een goed stuk vlees. Chinees, Italiaans, Grieks, of eten uit het Midden-Oosten, Seán vindt het allemaal lekker. Geboeid door obscuur eten probeert hij vaak nieuwe dingen en staat hij voor alles open.

Mr. NonNo doet het net even wat anders

Mr. NonNo is een nieuwe zaak aan het Middellandplein. Hier doen ze het net even anders, daarom spraken wij met de eigenaren om meer te weten te komen over zijn nieuwe zaak.

Een betere wereld: Op Het Dak vaart zijn eigen koers

In deze serie gaan we langs zaken die het lokaal en/of duurzaam aanpakken. Deze keer gaan we langs Op Het Dak en spreken we met Valerie Kuster over haar visie.

The Poké Box opent vestiging in het Groot Handelsgebouw

Vanaf begin maart opent er een tweede vestiging van The Poké Box, ditmaal in het Groot Handelsgebouw. Wij spraken met mede-eigenaar Hench Hsu over het afgelopen jaar, hun nieuwe zaak en de toekomst.

11 zomerse zaken waarmee je de winter overleeft

Halverwege februari gaat de temperatuur omhoog en worden de dagen langer, toch is de zomer nog ver weg. Daarom zochten wij elf zaken waar je zowel in de zomer als in de winter kunt zitten.

Een betere wereld: De Nieuwe Polderkeuken differentieert zich van de Randstad

In deze serie gaan we langs zaken die het lokaal en/of duurzaam aanpakken. Deze keer gaan we langs De Nieuwe Polderkeuken en spreken we met Frank Streefland over zijn visie.

Who this Freddy gaat samenwerking aan met cocktailbar Noah

Who This Freddy gaat de keuken van Noah overnemen, wij spraken met Quincylino Rigters over de plannen in de keuken en hun toekomst.