- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Centrum
- Keuken
- Italiaans, Biologisch
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Pasta
- Prijsniveau
- Betaalbaar
Goed Italiaans eten, daar komen we voor bij Oliva. Alex Verburg is met zijn restaurants Oliva en iets verderop Gusto al twee decennia een vaste waarde in de buurt en nog steeds kun je hier op kwaliteit rekenen. De menukaart wisselt om de drie weken en het aanbod is afgestemd op het seizoen. Ook verzorgen ze een 4- of 5-gangen menu als je de keuze wilt overlaten aan de chef.
Op 15 november 2001 opende Alex Verburg op de Witte de Withstraat zijn eerste Italiaanse restaurant in de stad, Oliva. Zijn team kookt met mooie ingrediënten van hoge kwaliteit, waar bij er ook veel aandacht is voor groente. Hun liefde voor de natuur en haar pure smaken proef je terug in de gerechten met originele Italiaanse ingrediënten als basis. Verwacht er klassiekers zoals een vitello tonato en carpaccio, primi en secondi met pasta en desserts om je vingers bij af te likken zoals een echte Italiaanse tiramisu, affogato of bordje met heerlijke formaggio. Oliva biedt iedere eerste zondag van de maand, de mogelijkheid om uitgebreid te lunchen op zijn Italiaans, een Pranzo.
Bij Oliva, het zusje van Gusto en volgens lezers van De Buik een van de beste Italianen in town, rooien ze het ook wel zonder chef. Iedereen is gelijk.
Goed Italiaans eten, daar komen we voor bij Oliva in de Witte de Withstraat. Alex Verburg is met zijn restaurant al 20 jaar een vaste waarde in de buurt.
Geniet van de volgende voordelen: