- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Centrum
- Keuken
- Internationaal, Fusion
- Soort zaak
- Café
- Maaltijd extra
- Seafood, Tapas
- Prijsniveau
- Betaalbaar
Gastrobar Hartig serveert creative wereldgerechten. Je stapt binnen in een familiebedrijf waar je verschillende internationale gerechten eet. Van een klassieke steak tartaar tot een oosterse tatiki tonijn. Bij Hartig eet je, je buik en de hele wereld rond. Het bijzondere interieur maakt een eigen identiteit. Je blijft overal naar kijken met name de grote biertanks aan het plafond en de karakteristieke kunst om je heen.
Elke vrijdag en zaterdag is de keuken tot 23:00 open, waardoor je voor een late hap of een gezellige avond uit terecht kan bij Gastrobar Hartig.
Op 28 december 2013 openden Stephan de Leur en zijn schoonfamilie de deuren van Gastrobar Hartig midden in het centrum van Rotterdam. Het maakt inmiddels al meer dan tien jaar deel uit van de Rotterdamse horeca. Op hun menukaart vind je diverse shared dining gerechten van over de hele wereld, met een ruime keus in vlees, vis en vega gerechten. Naast hun wisselende weekmenu is er een deel van de menukaart die twee keer per jaar wisselt om wat meer seizoensgebonden gerechten aan te kunnen bieden. Een leuke toevoeging is de "take it home" categorie op het menu, waarbij je bij elk bezoek een hervulbare pot van hun aioli of truffelmayonaise mee naar huis kunt nemen. Het restaurant richt zich vooral op beleving en gezelligheid, wat meteen opvalt zodra je binnenstapt. De ruimte heeft een warme en huiselijke sfeer en je hebt zelf invloed op of je de hele avond lang uitgebreid wilt tafelen of dat je kiest voor een paar kleine gerechten tijdens de borrel.
Hartig is nieuw, bar-bistro in de Hartmansstraat (zijstraat van Witte de With) waar je tot laat kunt blijven eten. Talloos de hapjes waaruit je kunt kiezen
Hartelijke bediening en smakelijke hapjes: waan je even in Spanje op het terras van Bistro Hartig.
Bistro Hartig heeft een nieuwe kaart waarbij je je vingers aflikt. Heerlijke gerechten voor de liefhebber van vlees en vis en vega.
Hartig heeft het concept omgegooid, dus wij gingen langs om te proeven.
We proefden de nieuwe menukaart van Gastrobar Hartig. Hier deel je de gerechten met je tafelgenoten. De chef is geïnspireerd door keukens uit alle hoeken van de wereld.
Gastrobar Hartig aan de Hartmansstraat en staat bekend om zijn heerlijke gerechten om te delen. De Buik neemt de proef op de som en gaat langs.
Geniet van de volgende voordelen: