Liesbeth Kroeze en Ewout Faase draaien al jaren succesvol een vegetarisch restaurant in Dordrecht: De Kop van 't Land.
Bertmans op het Schouwburgplein is een ruime zaak, met dito terras, waar aandacht in de gerechten en dranken is gestopt en je de hele dag terecht kunt.
In The SUE Store krijg je alle lekkernijen van SUE: 'Zoet zonder suiker'. Het hele concept is verantwoord: vegan, suiker-, lactose- en glutenvrij.
Het Bergpolderplein in Hillegersberg is een nieuwe brasserie rijker. Brasserie (H)eerlijk staat voor biologisch betaalbaar eten.
Al twee jaar lang voorziet Koffie en Ambacht Charlois in koffie, wijn, lunch en vermaak.
Elements Beach op het strand van ’s Gravenzande hanteert een verse, biologische kaart.
Met het duin naast de deur wordt in Restaurant Aan Zee in Oostvoorne gekookt met wat de natuur te bieden heeft. Je kunt ook zelf mee op wildpluktocht.
Vietnamezen verkopen niet alleen loempia's in stalletjes, ze hebben ook snackbars, zoals Boguette. Een banh mí gaat het vaakst over de toonbank.
Niet meer weg te denken uit Rotterdam. Inmiddels op een vaste stek op het Delftseplein domineert Burgertrut met veggie burgers en ouderwetse gemütlichkeit.
Misschien wel het populairste restaurant van de stad: Spirit. Ontbijt, salades en taarten voor elk moment van de dag. Alles vega!
Geniet van de volgende voordelen: