Bram Hakvoort<

Bram Hakvoort

Blogger

Met 15 jaar ervaring in de horeca, van Michelinster tot pannenkoekenhuis en van operationeel tot conceptontwikkeling, weet Bram waar hij over praat. Als hij niet zelf aan het koken is, is hij wel in de stad vinden om ergens lekker te eten en drinken.

10 x smakelijke deli's voor wanneer zelf koken geen optie is

Soms heb je gewoon geen tijd of zin om te koken. Of wil je in het weekend een lekkere borrelplank samenstellen. De vele delicatessenzaken in de stad zijn je redder in nood.

Waan je even in India bij Krishna Vilas

Krishna Vilas is meer dan een steriele ruimte, het is dé plek die je meeneemt naar de geheimen van de Indiase eetcultuur. Een fijne tussenstop voor heerlijk, authentiek Indiaas eten.

Joris Visser: “Tijd om onze gasten weer in de watten te leggen”

Hoe overleeft horeca-ondernemer Joris Visser, met zijn zaken Firma Pickles, Lucy Lou, Piero’s, Spice Monkey en Bar Bellota, in tijden van corona?

De Stadswijngaard Utrecht: stukje Frankrijk in eigen stad

Sinds vorig jaar hebben wij een heuse stadswijngaard in Utrecht, gemaakt voor en door Utrechters.