Vivian Beekman<

Vivian Beekman

Blogger

Als freelance redacteur en copywriter is Vivian dagelijks druk in de weer met uiteenlopende teksten. Naast het redigeren en uitpluizen van kookboeken schuift ze ook graag aan in een goed restaurant of een gezellige koffiebar. Goede ontbijtjes, de Oosterse keuken en verrassende borrelplanken zijn haar favoriet, maar ze ontdekt ook graag nieuwe smaken en gerechten.

Uit ons magazine: Interview met Mowie en Hanna Hu van Jasmijn & ik

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met de zussen Hanna Hu en Mowie van Jasmijn & ik in Utrecht.

Voor de enige echte pizza fritta naar FRIT'ZZA

FRIT’ZZA in Utrecht is de eerste friggatoria in Nederland. Ontdek hier het lekkerste Napolitaanse streetfood: van risottoballetjes tot pizza fritta.

Gezond, veganistisch en goed eten bij Copper Branch

Copper Branch in Utrecht is dé plek voor voedzame, veganistische en lekkere gerechten: van een plantaardig ontbijt tot een diervrije maaltijd.

Zomers tafelen bij Saar is zacht, fris en smaakvol

Zomers tafelen aan de Catharijnesingel: zoek een plekje op het terras van Café Saar voor een avond vol goede natuurwijnen en gerechten en vrolijk personeel.