Restobar in De Bilt, bij Utrecht. Borrel, shared dining of een uitgebreid diner met een ruim assortiment aan bier, wijn en cocktails.
Kasteel Kerckebosch in Zeist: verfijnde gerechten, Indonesische invloeden en sfeervolle setting. Geniet van Oma Vera’s rendang.
Franse flair en klassieke smaken in het stadhuis van IJsselstein. Van een steak met een goed glas wijn tot ‘carte blanche’ met een exclusieve fles op tafel.
Drinks & Foodbar Guillotine serveert zowel cocktails en een goed glas wijn als kleine gerechtjes volgens het shared dining-concept.
Hiroaki Yamamoto en Angela Oosterling openen in Naarden-Vesting binnenkort A5 YAMA, een intiem restaurant met slechts acht zitplaatsen.
Bij Atithi Utrecht – een stijlvol restaurant naast Utrecht Centraal - kun je genieten van authentieke Indiase gerechten, buffetten en cocktails.
De Utrechter is gevestigd in een historisch pand op een prachtige plek in de binnenstad. Je kunt zeven dagen per week terecht voor lunch, borrel of diner.
Roemer is niet alleen een heerlijke wijnbar waar je terecht kan voor de borrel, ze zijn er ook voor fine-dining.
Laat je hart in vuur en vlam zetten door Feu, waar op open vuur een 6-gangen groentemenu wordt bereid, passend bij zorgvuldig uitgekozen bieren.
Restaurant 273 is het eerste eigen restaurant van topchef Tommy den Hartog. De kaart bestaat uit een aanbod van bites en oesters, de sfeer is ongedwongen.
Geniet van de volgende voordelen: