Kasvio is een restaurant waar 100 procent plantaardig wordt gekookt en, naast biologisch dynamische-, ook natuurwijnen en huisgemaakte kombucha wordt geschonken.
Café Saar staat voor een avond vol goede natuurwijnen, smaakvolle gerechten en vrolijk personeel, op het terras of lekker binnen.
De Hondekop is een duurzaam café-restaurant in Utrecht, bij het Wisselspoor, met lokale gerechten, bakkerij, serre en terras in een sfeervolle oude loods.
Landhuis in de Stad zit op een van de mooiste plekken van Utrecht: in park Oog in Al. Op het terras is het volop genieten, in een oase van groen.
Na jaren werken bij toprestaurants openen Tommy Janssen en Vera Voorend in de zomer van 2021 fine-dining restaurant Maeve aan de Kromme Nieuwegracht.
Bij de Plantage zit sinds de zomer van 2021 drink- en eetlokaal De Straatweg. Veel lokale ingrediënten en producenten, en alleen Utrechtse bieren.
Rooie Nel in Utrecht biedt Franse klassiekers met een moderne twist, lokale gerechten, natuurwijnen en gastvrijheid in een sfeervol rijksmonument.
Daen’s deli is onderdeel van Daen's - een café, plantenwinkel, kledingzaak, hotel en deli in één.
Kruiden, noten en paddenstoelen uit het bos. Dat en andere bijzondere lokale producten tref je aan in de gerechten van Héron Petit Restaurant.
Gelegen aan het Wed kun je bij Bar Bet terecht voor een informele sfeer, kleine gerechten met lokale ingrediënten en een overvloed aan wijn.
Geniet van de volgende voordelen: