Anne&Max de SYP is de huiskamer waar je de hele dag welkom bent. Voor ontbijt, koffie, thee, gebak, lunch en brunch tot high tea en borrel.
Restaurant de Pomp is een gezellig buurtrestaurant in een oud benzinestation aan de Croeselaan.
Kasvio is het Finse woord voor herbarium. Bij de zaak in de Metaal Kathedraal wordt origineel en plantaardig gekookt en is veel aandacht voor kunst.
Restaurant C'est Ça is een table d'hôte. Elke week serveren ze een nieuw 3-, 4- of 5-gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen.
Bij bistro Florent aan het Visschersplein eet je op z'n Frans met Utrechtse streekproducten. Vers, met respect voor de natuur, hoog op smaak en eigenwijs.
Kruiden, noten en paddenstoelen uit het bos. Dat en andere bijzondere lokale producten tref je aan in de gerechten van Héron Petit Restaurant.
Bunk is een voormalige kerk die verbouwd is tot restaurant en hotel. Je kunt er de hele dag terecht voor gerechten van de internationale kaart.
Bij restaurant the Green House aan de Croeselaan staan duurzaamheid, lokaal en circulair hoog in het vaandel. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.
Van restaurant met twee sterren naar een fijne (buurt)bistro met smaken uit Franse en Thaise keukens, kom langs bij Restaurant Jus & Pepper.
Rooie Nel in Utrecht biedt Franse klassiekers met een moderne twist, lokale gerechten, natuurwijnen en gastvrijheid in een sfeervol rijksmonument.
Geniet van de volgende voordelen: