Franse flair en klassieke smaken in het stadhuis van IJsselstein. Van een steak met een goed glas wijn tot ‘carte blanche’ met een exclusieve fles op tafel.
Dylan, Rose en Chris openden, met uitzicht op het Griftpark en de skyline van Utrecht, restobar En Public. Met (dak)terras en een Zuid-Europese menukaart.
In de binnenstad van Utrecht zit Brasserie Grace waar je kunt genieten van Franse gerechten in een Utrechts jasje.
Fort de Gagel is een historische plek aan de Noordelijke rand van Utrecht. Je kunt hier terecht voor lunch, borrel en diner.
Brass Utrecht aan het Janskerkhof is naast een luxe maar huiselijk hotel, een restaurant waar de klassieke keuken en moderne elementen samenkomen.
Bistro aan de Werf serveert klassiekers uit de Franse keuken, van uiensoep tot confit de canard, en van steak tartare tot crème brûlée.
Lucy Lou is gespecialiseerd in de Zuid-Amerikaanse keuken en de Mexicaanse in het bijzonder. Daarbij drink je pils, cocktails en tequila of mezcal.
Anne&Max de SYP is de huiskamer waar je de hele dag welkom bent. Voor ontbijt, koffie, thee, gebak, lunch en brunch tot high tea en borrel.
Je waant je in een wereld vol diversiteit, in Aziatisch fusion restaurant, vergader- en presentatieruimte LE:EN. Divers, gewaagd en met een twist.
In het voormalige badhuis aan het Willem van Noortplein zit sinds kort, hoe kan het ook anders, restaurant Badhuis. Het interieur is een lust voor het oog.
Geniet van de volgende voordelen: