Nostalgie en vernieuwing komen samen tijdens lunch, borrel en diner bij Graaf Floris aan de Vismarkt. De zaak serveert klassiekers maar ook hippere gerechten.
Dit middeleeuwse stadskasteel is tegenwoordig een restaurant, brouwerij en een evenementenlocatie.
Wijnbar Hemel & Aarde biedt een uitgebreide wijnkaart. De wijnen worden geserveerd met 'barbites', heerlijke kleine hapjes.
Restobar Pitot, aan de Vleutenseweg, biedt een Oosters-Mediterrane ervaring met zuurdesem flatbreads, kleine gerechten en een uitgebreide wijnselectie.
De Hondekop is een duurzaam café-restaurant in Utrecht, bij het Wisselspoor, met lokale gerechten, bakkerij, serre en terras in een sfeervolle oude loods.
Kasteel Kerckebosch in Zeist: verfijnde gerechten, Indonesische invloeden en sfeervolle setting. Geniet van Oma Vera’s rendang.
Goeie Louisa, de brasserie van Grand Hotel Karel V in Utrecht, biedt een warme sfeer en culinaire topgerechten, van bavette tot vegetarisch.
Bij Bar Barak vind je een relaxte sfeer, gerechten bereid op open vuur, wilde bieren en natuurlijke en biologische wijnen, net buiten het centrum.
Restaurant Karel 5 in Utrecht is een prima keuze voor een bijzonder familiediner of romantisch diner van hoogstaande culinaire kwaliteit.
Bunk is een voormalige kerk die verbouwd is tot restaurant en hotel. Je kunt er de hele dag terecht voor gerechten van de internationale kaart.
Geniet van de volgende voordelen: