Loaf is een kleine zuurdesem bakkerij in Utrecht. Naast broden verkopen ze bij Loaf andere delicatessen als: patisserie, koffie en natuurwijnen.
De Hondekop is een duurzaam café-restaurant in Utrecht, bij het Wisselspoor, met lokale gerechten, bakkerij, serre en terras in een sfeervolle oude loods.
Patrick Koning opende L’Amande met Franse viennoiserie en Rotterdamse koffie, waar hij zich zowel laat leiden door de seizoenen als het tijdstip van de week.
Broodje Mario is Utrechts icoon sinds 1977: een Italiaanse bol met kaas, salami, chorizo en peper. Te koop bij de bakkerij of kraam langs de Oudegracht.
Dudok heeft nu ook een vestiging op Utrecht Centraal en ook daar kan je terecht voor appeltaart, red velvet cookies en andere zoete lekkernijen.
Bij lunchroom KEEK in de Twijnstraat koop je de heerlijkste quiche, taart en desembrood. Alles uit eigen bakkerij en met biologische ingrediënten gemaakt.
Al het lekkers van taartencafé rose&vanilla, aan het begin van de Amsterdamsestraatweg, is biologisch, glutenvrij en lactosevrij.
Geniet van de volgende voordelen: