Kasvio is het Finse woord voor herbarium. Bij de zaak in de Metaal Kathedraal wordt origineel en plantaardig gekookt en is veel aandacht voor kunst.
Bij restaurant Le Jardin op de Mariaplaats hebben groenten de hoofdrol. Groentenomie met een knipoog naar Frankrijk
Vegitalian, in de Schoutenstraat, combineert bewuste keuzes met al het goede uit de Italiaanse keuken: alle gerechten zijn vegetarisch en plant-based.
Geniet bij Copper Branch, in het centrum van Utrecht, de hele dag van gezonde en veganistische maaltijden.
Jasmijn & ik bevindt zich in Lombok en presenteert hartverwarmde modern Aziatische hapjes. De koks bereiden alles zelf en er is aandacht voor dieetwensen.
Loaf is een kleine zuurdesem bakkerij in Utrecht. Naast broden verkopen ze bij Loaf andere delicatessen als: patisserie, koffie en natuurwijnen.
Bij LEFT worden onverkochte producten met ‘schoonheidsfoutjes’ en restjes van de Appie en Instockmarket omgetoverd tot smakelijke maar ook voedzame gerechten.
In Tuincentrum Steck vind je Noordertuin een lunchroom in een kas met een groot terras. Ze serveren er duurzame lokale gerechten, uit het seizoen. Een aanrader voor een groene ontsnapping uit de stad.
Bij De Ontdekking geven ze je graag een vakantiegevoel, en dat lukt ze aardig. De verschillende continenten zie je terug op de kaart en in de inrichting.
Bij GYS, met vestitingen aan de Amsterdamsestraatweg en de Voorstraat, eet je 100% biologisch, veganistisch of vegetarisch en glutenvrij.
Geniet van de volgende voordelen: