close
navigation
Bekijk 216 restaurants op de kaart
filter_list Voeg meer filters toe close Verberg filters
Voeg filters toe

Rubrieken

Minder

Auteurs

Sorteer op: 
Verhaal toevoegen aan favorieten Dit zijn de culinaire extra's van Club de Buik

Dit zijn de culinaire extra's van Club de Buik en zo kan je ze inzetten.

Verhaal toevoegen aan favorieten Help jij YB mee onze wereld te verbeteren?

Wil jij bijdragen aan de plantaardige missie van YB om onze wereld te verbeteren? Op de Buik lees je meer over YB en hoe je ambassadeur wordt.

Verhaal toevoegen aan favorieten Slagroomtaart of verjaardagstaart? Het feest begint al bij de keuze

Bij elk feest hoort taart, en ga je dan voor de klassieke slagroomtaart of toch een andere verjaardagstaart van HEMA?

Verhaal toevoegen aan favorieten Oude Gracht kaas: pittig en pikant, van lokale melkproducenten

Een oude kaas zoals een gerijpte kaas moet smaken. Ook is er een echt Utregs Worssie met stukjes Oude Gracht kaas erin en een dip van paprika en tomaat, voor de ultieme lokale borrelplank.

Verhaal toevoegen aan favorieten Zwamsap: duurzame en biologische Utrechtse kombucha

Karen en Imke brouwen kombucha, oftewel zwamsap. Biologisch, duurzaam, volgens oeroud recept maar vooral dankzij de opa van Imke.

Verhaal toevoegen aan favorieten De Buik tipt: deze wijnadventskalender voor de winterse maanden

De Buik tipt de Wijnbeurs adventskalender als een origineel cadeau voor de feestdagen om te geven (of te krijgen). 12 kleine flesjes om te ontdekken.

Verhaal toevoegen aan favorieten Een koekje van eigen deeg: maar dan met liefde

De koekjes van de Koekfabriek worden stuk voor stuk met de hand gebakken door bakkers met een afstand tot de arbeidsmarkt,
 wat de koekjes en de ervaring een stuk authentieker en 
persoonlijker maakt.

Verhaal toevoegen aan favorieten Ambacht en aandacht bij Firma Fourage

Bij Firma Fourage kun je terecht voor kwalitatief goede producten van lokale ondernemers met een eerlijk verhaal. Wij gingen langs bij deze nieuwe aanwinst.

Verhaal toevoegen aan favorieten Tipje van de sluier voor de Buik Magazine

Wil jij een tipje van de sluier van het allereerste de Buik Magazine? Hier lees je meer over dit prachtige magazine boordevol verhalen over de horeca.

Verhaal toevoegen aan favorieten Lees alles over de zomerse editie van de Buik Magazine

Met een zomerse borrel én de overhandiging van het 1e exemplaar van de Buik Magazine aan TV-chef London Loy is de 2e editie van het magazine gelanceerd.

Mis je een restaurant op de Buik, of kloppen deze gegevens niet?! Geef het aan ons door »