Het Utrechtse Twisted maakt bijzondere jam, chutney en relish van groenten en fruit dat te klein, te groot, te krom, te rijp of te lelijk is.
Karen en Imke brouwen kombucha, oftewel zwamsap. Biologisch, duurzaam, volgens oeroud recept maar vooral dankzij de opa van Imke.
Wil jij bijdragen aan de plantaardige missie van YB om onze wereld te verbeteren? Op de Buik lees je meer over YB en hoe je ambassadeur wordt.
Met een zomerse borrel én de overhandiging van het 1e exemplaar van de Buik Magazine aan TV-chef London Loy is de 2e editie van het magazine gelanceerd.
Hier vind je alles wat je wil weten over Club de Buik.
Dit zijn de culinaire extra's van Club de Buik en zo kan je ze inzetten.
Bij Firma Fourage kun je terecht voor kwalitatief goede producten van lokale ondernemers met een eerlijk verhaal. Wij gingen langs bij deze nieuwe aanwinst.
Een oude kaas zoals een gerijpte kaas moet smaken. Ook is er een echt Utregs Worssie met stukjes Oude Gracht kaas erin en een dip van paprika en tomaat, voor de ultieme lokale borrelplank.
Rebottled maakt drinkglazen van wijnflessen die normaal gesproken in de glasbak verdwijnen. Er zijn inmiddels al meer dan 200.000 flessen 'gered'.
De koekjes van de Koekfabriek worden stuk voor stuk met de hand gebakken door bakkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, wat de koekjes en de ervaring een stuk authentieker en persoonlijker maakt.
Geniet van de volgende voordelen: