Dit zijn de culinaire extra's van Club de Buik en zo kan je ze inzetten.
Wil jij bijdragen aan de plantaardige missie van YB om onze wereld te verbeteren? Op de Buik lees je meer over YB en hoe je ambassadeur wordt.
Bij elk feest hoort taart, en ga je dan voor de klassieke slagroomtaart of toch een andere verjaardagstaart van HEMA?
Een oude kaas zoals een gerijpte kaas moet smaken. Ook is er een echt Utregs Worssie met stukjes Oude Gracht kaas erin en een dip van paprika en tomaat, voor de ultieme lokale borrelplank.
Karen en Imke brouwen kombucha, oftewel zwamsap. Biologisch, duurzaam, volgens oeroud recept maar vooral dankzij de opa van Imke.
De Buik tipt de Wijnbeurs adventskalender als een origineel cadeau voor de feestdagen om te geven (of te krijgen). 12 kleine flesjes om te ontdekken.
De koekjes van de Koekfabriek worden stuk voor stuk met de hand gebakken door bakkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, wat de koekjes en de ervaring een stuk authentieker en persoonlijker maakt.
Bij Firma Fourage kun je terecht voor kwalitatief goede producten van lokale ondernemers met een eerlijk verhaal. Wij gingen langs bij deze nieuwe aanwinst.
Wil jij een tipje van de sluier van het allereerste de Buik Magazine? Hier lees je meer over dit prachtige magazine boordevol verhalen over de horeca.
Met een zomerse borrel én de overhandiging van het 1e exemplaar van de Buik Magazine aan TV-chef London Loy is de 2e editie van het magazine gelanceerd.
Geniet van de volgende voordelen: