Elke maandag deelt de Buik een nieuw, recent of binnenkort te openen restaurant met je. Niet in de vorm van een verhaal maar meer in telegramstijl. Van wat voor restaurant is het, sinds wanneer open, waar, welke sfeer en welke gerechten en/of drankjes moet je zeker doen.
Wat is het
Een nieuwe restobar van de mannen achter Café Garçon en Brasserie Margaux.
Waar

Op de hoek van van Baerlestraat en de Wouwermanstraat in het pand van voorheen Bramble Brasserie en daarvoor de klassieker De Bark heeft gezeten.
Wat eet of drink je
De insteek hier is vis, maar er zijn ook gerechten voor vlees- en vega liefhebbers. Denk aan oesters, zeebaars of zwaardvis.
Sfeer

Denk aan St. Tropez aan de van Baerle met een uitbundig oranje terras en een mooi en luxe interieur met mahonie wanden, okerkleurige banken, fijne stoelen en mooie lampen. Een luxe zaak zullen we maar zeggen, met recht een zusje van Margaux.
Van Baerlestraat 120
Open van maandag tot zondag van 12-22 uur