Junus van der Wal

Blogger

Junus is een Groningse Amsterdammer die altijd op zoek is naar nieuwe gerechten en recepten en daarvoor zijn inspiratie over de hele wereld zoekt, met bijzonder oog voor achterliggende verhalen en tradities. Als hij niet op een of andere manier met eten bezig is, werkt hij als arts en onderzoeker in de psychiatrie.

Bravour brengt de bistro-ambiance met culinaire invulling naar de Dappermarkt

Aan de Dappermarkt in Amsterdam-Oost zit Bravour: een Franse bistro met herkenbare gerechten met een eigen - en lokaal - culinair accent.

De wonderlijke cocktail creaties van Mr Lyan

Super Lyan is dé plek waar cocktailliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Midden in het centrum, vlakbij Centraal Station, huist een zeventiende-eeuws pand een cocktailbar waar iedereen aan zijn trekken komt.

Een uitsmijter voor elke stemming: van vertrouwde klassiekers tot culinaire creaties

Bij de Uitmijter op het Europaplein in de Amsterdamse Rivierenbuurt geniet je van zowel van klassiek uitgevoerde, als meer culinaire varianten van dit gelijknamige eiergerecht.

Eatmosfera Oost: een bijzondere buurtpizzeria voor de hele stad

Eatmosfera Oost in de Indische Buurt: ongedwongen gezelligheid en heerlijke zuurdesempizza's.