Sarah Sikkel

Blogger

Sarah is een geboren en getogen Amsterdammer met een passie voor goed en lekker eten. Is ze niet aan het koken, dan schrijft ze er wel over. In haar vrije tijd gaat ze er graag op uit met haar racefiets. Daarnaast houdt ze van schilderen, film & literatuur.

Bij Ben Cohen eet je zo een hele pan shakshuka leeg

Bij restaurant Ben Cohen, vroeger bekend als shoarmatent voor de late-night-snacker, eet je anno 2020 een goede shakshuka en fantastische kipschnitzels.

Beulings en vrouwelijke wijnmakers: gedurfd en creatief

Restaurant Beulings en twee topwijnmaaksters uit het Zuid-Franse Pays d’Oc slaan de handen ineen voor een onvergetelijke female winemakerslunch.

Ontdek Sababa: Israelisch streetfood met oer-Hollandse groenten

Bij hotspot Sababa aan de Kinkerstraat in Amsterdam-West eet je sinds deze zomer gezonde, Israëlische streetfood met oer-Hollandse groenten.

Patatje rendang bij Simon de Wit is een schot in de roos

In de jaren dertig glorieerde hier kruidenierszaak Simon de Wit. Anno 2019 is Simon de Wit een eetcafé, waar we het beste patatje rendang van Amsterdam eten.