- Maaltijd
- Diner, Late night
- Stadsdeel
- Amsterdam centrum
- Keuken
- Internationaal
- Soort zaak
- Wijnbar
- Maaltijd extra
- Fingerfood
Zet een wijnimporteur samen met twee sommeliers en een kok van topzaken en Zoldering ontstaat. Nu al niet meer weg te denken uit de Amsterdamse restaurantscene en een voorbeeld voor vele nieuwe zaken. Hier drink je bijzondere wijnen, ook per glas, geselecteerd door Job Seuren of Wout Jans terwijl Tomas Bron zorgt voor passende en herkenbare gerechten in de keuken. Dat alles in een gezellig, levendige en ongedwongen ‘wijnbar’sfeer, een restobar volgens het boekje. Laat je niet afschikken door de reserveringstool, loop gewoon even binnen, de mannen hebben vaak wel een plekje of twee aan de bar.
In de Utrechtsestraat waar voorheen Bar Moustache zat, komt nu de Zoldering. De vier eigenaars van de Zoldering hebben een bijzondere geschiedenis in de horecawereld.
Ruim twee maanden na de opening, zijn we benieuwd hoe het met het enthousiaste viertal van Zoldering gaat.
Geniet van de volgende voordelen: