De Buik mocht alvast in de feeststemming komen bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky aan De Dam. Tijdens ons bezoek werden we volledig ondergedompeld in het Festive Season programma.
De Buik mocht alvast in de feeststemming komen bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky aan De Dam. Tijdens ons bezoek werden we volledig ondergedompeld in het Festive Season programma.
Na een warm welkom van General Manager Arne Heuwekemeijer gingen we direct aan de slag met het maken van onze eigen bonbons, onder begeleiding van Pastry Chef Maartje de Nie. Daarna vulden we onze eigen adventskalender met verschillende huisgemaakte bonbons. Het aftellen naar de kerst was nog nooit zo lekker.
Vervolgens werden we in de watten gelegd met een selectie van de gerechten die tijdens de feestdagen op het menu staan. We gaan van start met de krabsalade met eendenlever en appel, lekker fris, maar ook mooi rijk van smaak. Vervolgens werden we verrast met een feestelijke tafelbereiding van coquilles uit de schelp, geserveerd met wintergroenten en truffeljus. Als hoofdgerecht proeven we van een mooi stukje eendenborst, met een kleine eendenwellington en pompoen. Om af te sluiten serveert het team ons het oud & nieuw dessert met Champagne, witte chocolade en duindoornbes.
Anantara Krasnapolsky biedt een rijk en feestelijk programma tijdens kerst en oud & nieuw. Genieten met je dierbaren kan hier maar al te goed tijdens de feestdagen, voor meer informatie over de tal van mogelijkheden neem je een kijkje in de brochure.
De Buik bezocht No Nonsense, de nieuwe restobar aan de Geldersekade met een warme sfeer, ideaal voor koffie of een gezellige borrel met een hapje.
Elke maandag deelt de Buik een nieuw, recent of binnenkort te openen restaurant met je. Vandaag bespreken we Jinja Asian Kitchen & Bar.
Voor de vroege vogels hebben we wel alvast een lijstje met restaurants die met Kerst zijn geopend, voor als je op zoek bent naar een leuk restaurant.
Geniet van de volgende voordelen: