Auberge Jean & Marie krijgt een zusje: Épicerie Jean & Marie. Een delicatessewinkel met al het Franse lekkers van de Auberge en nog veel meer.
Met een zomerse borrel én de overhandiging van het 1e exemplaar van de Buik Magazine aan TV-chef London Loy is de 2e editie van het magazine gelanceerd.
In januari opent Sizz, een Indiaas restaurant met een volledig Indiaas keukenteam. Wij proefden alvast voor en dat kunnen jullie, als lezers van de Buik ook - voordelig - doen. Lees gauw verder.
Hier vind je alles wat je wil weten over Club de Buik.
Wil jij een tipje van de sluier van het allereerste de Buik Magazine? Hier lees je meer over dit prachtige magazine boordevol verhalen over de horeca.
Als je niet wil koken en niet de deur uit wil, zijn er tegenwoordig prima opties die het niveau macaroni-uit-blik ontstijgen.
Axis Cocktail Bar komt met een trendy cocktailconcept voor thuis: Axis Signature Cocktail Box. Lees hier hoe jij thuis kan genieten, zonder gedoe.
Van der Burg en Bol laat ons kennismaken met het awardwinnende Freygaard vlees tijdens een proeverij bij Big Green Egg Nederland.
Voorheen stond hij nog alleen op markten en festivals, tegenwoordig mag Waldo zich trotse eigenaar noemen van Waldo chocolade & Patisserie op de Elandsgracht.
Bij Delicious Food op de Westerstraat in de Jordaan doe je op een duurzame manier boodschappen. Het assortiment is biologisch en breed. De haverkoekjes zijn favoriet.
Geniet van de volgende voordelen: