Gijsbregt Brouwer

Mede-oprichter van De Buik

Gijsbregt is mede-oprichter van de Buik en eet elke dag buiten de deur, liefst met ontbijt, lunch èn diner. Hij doet dat vooral omdat hij verschrikkelijk veel van eten houdt en om diezelfde reden deelt hij die kennis graag met anderen. Daarom is hij een van de oprichters van de Buik en daarom schrijft hij verhalen op de Buik, maakt hij podcasts, geeft hij lezingen en doet hij media-optredens. 

Schrijf je hier in voor Gijsbregt's persoonlijke nieuwsbrief en luister hier naar Bekt Lekker de Podcast waar hij met Maartje Nelissen elke twee weken al het foodnieuws doorneemt.

Dit zijn de vijf foodtrends voor 2025

De 5 foodtrends voor 2025: portion size matters; plat is het nieuwe bruis; het horecaprijsplafond; zoet of licht, maar sowieso kruidig; het betere blurren.

Dit zijn onze 9 restauranttips voor Londen

Dit zijn onze negen tips voor de fijnste restaurants van Londen, met extra informatie over de goede wijken om te zetten, food halls, bakkerijen en koffie.

Acht keer echt genieten in Berlijn

Berlijn is een fantastische stad om te eten en drinken en ligt ook nog eens om de hoek. Daarom tipt de Buik 8 restaurants en geeft nog wat extra uitleg.

Zeven tips voor smakelijke restaurants in Parijs

Oprichter van de Buik Gijsbregt Brouwer zet 7 tips voor lekker eten - zonder gedoe - in Parijs op een rij, allemaal redelijk dichtbij Gare du Nord.

De best gelezen verhalen van 2023 op een rij

Wat waren de best gelezen verhalen van de Buik in 2023? Voor de fijnslijpers en de liefhebbers zetten we de top 5 op een rijtje.

De vijf foodtrends van de Buik voor 2024

De vijf foodtrends voor 2024: betoverende texturen; ice, ice babe; go big or stay home; verborgen maximalisme en donderdag is de nieuwe vrijdag.