Syrta Geldof<

Syrta Geldof

Blogger

Syrta kreeg lekker eten met de paplepel ingegoten. Haar jeugd in Parijs en Brussel bezorgde haar een neus voor de klassieke Franse keuken, maar ook het meer bourgondische tafelen is goed aan haar besteed. Na kort gewoond te hebben in Milaan verpande ze haar hart ook aan de Italiaanse keuken. Toch is ze nergens zo enthousiast over als de relatief onbekende Tunesische keuken, waar haar roots liggen. In het dagelijks leven werkt ze met veel plezier in de kunstwereld, wat naast eten haar andere grote passie is.

Ethica versmelt duurzaamheid en gastronomie

Fine dining waar de omgeving beter van wordt: Ethica bewijst dat het kan. Het restaurant doet alles zelf, van groente en fruit kweken tot dranken maken.

Zitoun: Tunesisch soulfood om je gezicht in te begraven

De mediterraans-Tunesische bistro Zitoun tilt de Tunesische keuken naar een hoger niveau. Eten bij Zitoun is een reis door een wereld van nieuwe smaken.

Het banket van de keizer bij Zheng

Restaurant Zheng in de Prinsestraat is fine dining op z'n Chinees. We worden omver geblazen door een spektakel van verfijnde gerechten en dranken.

Culinaire Tour de France bij le Bistrot Deux de La Place

Le Bistrot Deux La Place om de hoek bij de Denneweg is een geweldig Frans restaurant. Wij aten er heerlijke uiensoep en een hoop andere lekkere gerechten.