Hito Scheveningen: minimalistisch strandhuis met zeezicht. Geniet van seizoensgerechten, Zuid-Europese smaken, verfijnde wijnen en een stijlvolle sfeer.
Chef-kok Rik van de Laar kookt bij 6&24 verfijnde, creatieve gerechten. In het restaurant in de Nobelstraat schenkt Saskia de Kuijer er heerlijke wijn bij.
Een Siciliaans avondje uit op de Mauritskade? Bij Nona kookt Julia de Siciliaanse gerechten van haar roots, waar ze lekkere Siciliaanse wijnen bij schenkt.
Bij het luxe Portfolio in de Prinsestraat kookt chef-kok Kasper Verlinden vooral vis met Aziatische invloeden. Erbij drink je een goed glas natuurwijn.
La Bruschetta & Co is een Italiaans restaurant op de Denneweg. De Italiaanse brigade serveert hier in een gezellige setting gerechten uit Puglia.
Café Soof is een heerlijke groene oase van rust, middenin de stad. In de tuin van het Nutshuis kun je bij Café Soof ontbijten, lunchen en borrelen.
Fouquet By Meere serveert heerlijke mediterraans-aziatische fusiongerechten als lunch of een private dining-ervaring. Gemaakt van dagverse ingrediënten.
Harvey, een heerlijke Restobar in Rijswijk, combineert passie voor eten en gastvrijheid. Geniet van koffie tot diner in een eigentijds all-day concept!
Papermoon is een Frans restaurant in de Herenstraat in Voorburg. Op het menu Franse gerechten die meebewegen met de seizoenen, met altijd goede wijn erbij.
Vigo Seafoodbar is een stijlvol ingericht visrestaurant in de Aert van der Goesstraat. De vis is er vers en goed bereid en de sfeer altijd gezellig.
Geniet van de volgende voordelen: