In een prachtig pand uit de 17e eeuw, midden in Delft, tref je Novaela, een warm restaurant van chef Daniel Duijster Gomero.
Helemaal aan het einde van het Zwarte Pad vind je strandtent Het Puntje. Bij het Puntje kun je lekker vegetarisch eten en is ideaal voor een dagje weg.
Bij Villa Coucou kookt de ambitieuze Franse chef Alexandre Martiano. In een luxe setting krijg je Franse gerechten met een eigentijdse draai eraan.
Villa Ockenburgh is een restaurant op het prachtige landgoed Ockenburgh, aan de rand van Den Haag. Je eet er met de seizoenen mee, deels uit de eigen tuin.
Hotel Des Indes is het beroemdste hotel van Den Haag waar je ook lekker kunt eten. De high tea is beroemd, daarnaast is er ontbijt, lunch en diner.
Met een art-deco interieur en een uitgebreide selectie verse oesters en fruits de mer, waant men zich in Bistro-mer niet in Den Haag, maar in in Parijs.
Café Brasserie Nationaal zit op de hoek van de Prinsegracht en de Boekhorststraat en is prachtig gerenoveerd en omgetoverd tot een Brusselse brasserie.
Harper is een grote, mooi gerenoveerde zaak op de Plaats, een van de leukste plekjes van Den Haag. Harper is open van 's ochtends vroeg tot in de avond.
De spareribs van de Resident zijn al sinds 1977 een begrip in Den Haag. Daarnaast serveert De Resident herkenbare, tijdloze gerechten.
Bij Sequenza op het Spui geeft Thales Wolters een creatieve draai aan klassieke, vooral Franse gerechten. Sequenza is een net ingericht, knus restaurant.
Geniet van de volgende voordelen: