Depot Podjok in den Haag serveert Indonesische gerechten zoals saté kambing en tahu telor. Geniet van Oost-Javaanse smaken, ook voor afhaal beschikbaar.
Bij het luxe Portfolio in de Prinsestraat kookt chef-kok Kasper Verlinden vooral vis met Aziatische invloeden. Erbij drink je een goed glas natuurwijn.
Resumé op de Bierkade is de wijnbar van Rik van de Laar en Saskia de Kuijer. Bij Resumé drink je wijnen die je niet overal vindt en eet je lekkere hapjes.
Sinds 1996 weet Den Haag dat je bij De Basiliek aan het juiste adres bent. Het heeft een Bib Gourmand en dus weet je: het eten is goed en de prijs zacht.
Ultramarijn in Den Haag combineert steampunk charme met topcocktails, heerlijk diner en live muziek. Ervaar unieke mixologie en een levendige sfeer!
Koffiekiosk ’t Pleintje in Scheveningen: nostalgische spot sinds 1938 voor snelfilterkoffie, tosti’s en broodjes bal, zonder hippe poespas.
De Filosoof is een gezellige wijnbar in de Molenstraat. Je drinkt er wijn uit landen als Azerbeidzjan, Moldavië en Georgië en eet er Perzische hapjes.
Keraton Damai op de Groot Hertoginnelaan kookt Oost-Javaans, waardoor je iets zoetere Indonesische gerechten krijgt in een huiskamerachtige setting.
Bustan is een nieuw restaurant in Den Haag van de eigenaren van Shakshuka. Bustan biedt een mix van Midden-Oosterse en internationale gerechten.
Fouquet By Meere serveert heerlijke mediterraans-aziatische fusiongerechten als lunch of een private dining-ervaring. Gemaakt van dagverse ingrediënten.
Geniet van de volgende voordelen: