Ultramarijn in Den Haag combineert steampunk charme met topcocktails, heerlijk diner en live muziek. Ervaar unieke mixologie en een levendige sfeer!
TEDS in Den Haag is een bruisende hotspot voor liefhebbers van brunch, lunch en borrel, gelegen aan de gezellige Frederikstraat in het centrum van de stad.
Hito Scheveningen: minimalistisch strandhuis met zeezicht. Geniet van seizoensgerechten, Zuid-Europese smaken, verfijnde wijnen en een stijlvolle sfeer.
Chef-kok Rik van de Laar kookt bij 6&24 verfijnde, creatieve gerechten. In het restaurant in de Nobelstraat schenkt Saskia de Kuijer er heerlijke wijn bij.
Bij De Kade kun je heerlijk in de zon lunchen of borrelen. Binnen kun je knus dineren, natuurwijn drinken en soms tot laat in de avond dansen.
De spareribs van de Resident zijn al sinds 1977 een begrip in Den Haag. Daarnaast serveert De Resident herkenbare, tijdloze gerechten.
Bij Dekxels op de Denneweg eet je in een gezellige setting mooie fusiongerechten, met veel Aziatische en Mediterrane smaken.
Robin Collard en Joske Meijer hebben met Ethica op de Dunne Bierkade een heerlijk restaurant opgebouwd waar het draait om duurzaam genieten.
De Hoftrammm is een rijdend tramrestaurant. Eigenaar Bobby van Galen en chef-kok Pierre Wind verzorgen tijdens de rit een heerlijk vijf gangendiner.
Bij het luxe Portfolio in de Prinsestraat kookt chef-kok Kasper Verlinden vooral vis met Aziatische invloeden. Erbij drink je een goed glas natuurwijn.
Geniet van de volgende voordelen: