Houbolt, de zaak van Daan van Munster en Edmée van Zwieten de Blom, is een eetcafé zoals vroeger in een nieuw jasje: ongecompliceerd, oprecht en Nederlands.
Chef-kok Rik van de Laar kookt bij 6&24 verfijnde, creatieve gerechten. In het restaurant in de Nobelstraat schenkt Saskia de Kuijer er heerlijke wijn bij.
Bij de Kwartel op het Zuiderstrand kun je lekker biologisch eten aan het strand. Chef-kok Sam Farghali kookt heerlijk vlees, vis en vegetarisch.
Wie houdt er niet van de sushi van de Sushimeisjes? Met meerdere vestigingen in Den Haag kun je hun sushi overal vinden.
Met een art-deco interieur en een uitgebreide selectie verse oesters en fruits de mer, waant men zich in Bistro-mer niet in Den Haag, maar in in Parijs.
Restaurant Suus in De Plesman Hotel biedt een Frans geïnspireerd menu en 120 wijnen. Geniet van smaak en historie in een iconische setting in Den Haag.
Xiringuito op het strand van Scheveningen serveert mediterrane shared dining: burrata, garnalenkroketjes, bloemkoolrisotto en dorade op het zonnige terras
Resumé op de Bierkade is de wijnbar van Rik van de Laar en Saskia de Kuijer. Bij Resumé drink je wijnen die je niet overal vindt en eet je lekkere hapjes.
La Mian in de Nobelstraat serveert Chinees street food. Meest bekend van La Mian zijn de heerlijke noedels, maar ze serveren ook bao buns en short ribs.
Taverna Ouzomezes is een gezellig restaurant in de Maziestraat, een zijstraatje van het Noordeinde. Je eet er Griekse gerechten, zoals goed gegrild vlees.
Geniet van de volgende voordelen: