MIss Jones is een prachtige zaak, ontworpen door horeca-ontwerper Rein Rambaldo, met ook veel ruimte om te genieten van highteas, borrels en evenementen.
Harpoon is een restaurant in de gezellige Oude Molstraat in Den Haag dat in 2022 is opgericht. Bij Harpoon eet je verse vis en drink je heerlijke wijnen.
Simonis is de grootste vishandelaar van Den Haag en heeft afhaalzaken en luxere restaurants in het centrum en Scheveningen. De kibbeling is ongeëvenaard.
Bij het Gouden Kalf in de haven van Scheveningen draait het om lekker en creatief eten en drinken. Op de kaart vind je vooral vis- en vleesgerechten.
WOX is een grote, moderne zaak aan het mooie Lange Voorhout. Je eet bij WOX veel visgerechten die vaak bereid zijn met Aziatische ingrediënten.
Vigo Seafoodbar is een stijlvol ingericht visrestaurant in de Aert van der Goesstraat. De vis is er vers en goed bereid en de sfeer altijd gezellig.
FishNbites is een visrestaurant in Scheveningen. In een gezellige, knusse setting eet je er visgerechten van de plancha, of een lekker borrelhapje met vis.
Bij het luxe Portfolio in de Prinsestraat kookt chef-kok Kasper Verlinden vooral vis met Aziatische invloeden. Erbij drink je een goed glas natuurwijn.
Yuzu op de Bierkade is het stijlvolle restaurant van drie Haagse vrienden. Je eet bij Yuzu moderne Japanse gerechten, zoals rijstfriet met gerookte miso.
In het hart van Den Haag, naast de Grote Kerk, ligt restaurant Zebedeus: een culinaire oase waar seizoensgebonden gerechten en een warme sfeer samenkomen.
Geniet van de volgende voordelen: