Wat is er beter dan op een zondagmiddag uitgebreid te brunchen met vrienden en familie, omringd door de aroma's van versgebakken brioche broodjes en onbeperkte cocktails? Bij Bar Simon weten ze precies hoe ze een perfecte zondagmiddag moeten organiseren. Op 10 maart nodigen ze je uit om aan te schuiven bij hun allereerste "bottomless brunch".
Van 12:00 tot 16:00 uur serveren ze een assortiment aan brioche broodjes, belegd met toppings zoals steak tartare, zalm of oeufs bénédictine. Daarnaast kan je gewoon op zondag door feesten met gedurende 90 minuten onbeperkt genieten van mimosa's, bloody mary's of glazen crémant. Het is nou eenmaal weekend dus je hoeft na de brunch niet meteen te vertrekken, want je kunt gewoon blijven hangen voor een gezellige borrel.
Vanaf 10 maart is er elke eerste zondag van de maand een "bottomless brunch" bij Bar Simon (7 april en 5 mei zijn de eerst volgende data)
Reserveren kan via de site van Bar Simon.
Fotograaf: Hannah Rosalie