Anyway you like it, bij By Jarmusch

Coca-Cola Nederland laat horecaondernemers in Rotterdam en Amsterdam iets van elkaar leren en elkaar inspireren. Market 33 en By Jarmusch gaan bij elkaar langs en praten over de vibe, werknemers, verantwoordelijkheid en nieuwe uitdagingen.

6 Nov 2018 Gesponsord

blogger Dit artikel is gesponsord. De Buik biedt merken en leveranciers de mogelijkheid om hun doelgroep te bereiken.

Anyway you like it, bij By Jarmusch

Ruben Venema is eigenaar van By Jarmusch, de Rotterdamse breakfastdiner gespecialiseerd in Amerikaanse ontbijt- en lunchgerechten. Calvin Choi is eigenaar van Market 33 op de Zuidas in Amsterdam, waar tien foodstands gerechten verkopen uiteenlopend van sushi tot Surinaams. Twee compleet verschillende concepten, waarbij de enige overlap is dat ze allebei iets uit Amerika hebben overgenomen. By Jarmusch is geen copy paste uit Amerika, maar de invloeden zijn terug te zien in de artwork, wafels en pancakes, de inrichting en het ontbijtgevoel. Bij Market 33 ligt de focus op de combinatie van de verschillende foodstands met bijzondere keukens en evenementen. Coca-Cola Nederland laat horecaondernemers in Rotterdam en Amsterdam iets van elkaar leren en elkaar inspireren. In onderstaande video gaan Ruben en Calvin bij elkaar langs en praten ze over de vibe, werknemers, verantwoordelijkheid en nieuwe uitdagingen.

 


Wanneer je de video niet kunt openen, klik dan hier

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Het culinaire slotakkoord van Marco Somer bij De Harmonie

Marco Somer en Sabine Kromkamp stoppen na deze kerst met De Harmonie. De Buik blikt terug met ze, en vooruit.

Waarom een dagje Rotterdam begint en eindigt bij Hotel New York

De Buik heeft een route uitgestippeld voor een dagje Rotterdam, te beginnen bij Hotel New York, dan de Maas en het centrum van de stad als uitgangspunt.

Herfstsfeer in de Markthal: 10 x comfort food plekjes voor de koudere dagen

We delen een top 10 van comfort food plekjes tijdens de herfst in de Markthal: rijke bouillons, kruidige wereldkeukens en knusse plekken voor warme dranken.