De wintereditie van Containerbar Noord gaat vandaag - donderdag - weer van quitte. Het Noordplein is drie weken lang het toneel voor de hipste feestjes en lekker eten. Hieronder staat alles op een rijtje.
De wintereditie van Containerbar Noord gaat vandaag - donderdag - weer van quitte. Het Noordplein is drie weken lang het toneel voor de hipste feestjes en lekker eten. Hieronder staat alles op een rijtje.
Containerbar Noord op het Noordplein was afgelopen zomer een groot succes. Organisatoren Frankie en Tahnee Dros verzorgden een mooie combinatie van (kleine) feestjes, lekker eten, goede drankjes en vooral erg gezellig publiek. Nu staat de wintereditie voor de deur. Wie, wat, waar, wanneer?
Container Bar Noord. Uhm, ja letterlijk een bar in een container, zoals we die kennen uit de haven en daarnaast nog wat containers en aankleding met tafels, stoelen, priklicht en groen. Simpel maar doeltreffend. Er zijn vaak feestjes van Rotterdams leukste feestjesbouwers, zoals YardBird, De Lobby en Disco Flamingo
Frankie en Tahnee Dros. Inderdaad, broer en zus. Frankie kennen we van Blijdorp Festival, Contra en als helft van het DJ-duo Nino en Frankie. Tahnee kennen we uit bijna elke leuke zaak in Rotterdam: Lilith en Rijntje bijvoorbeeld. De broer en zus werken met een klein leger aan vrijwilligers die achter de bar staan.
Frankie en Tahnee eensluidend: "Om te zorgen voor meer levendigheid in Noord. Het Noordplein, waar we dagelijks langs fietsen, staat zo vaak leeg. Dat is gewoon zonde. En nu hoeven we niet meer na te denken waar we elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag gaan eten. We halen gewoon lekker een stamppot of burger in onze eigen bar."
In Noord natuurlijk. Om precies te zijn op het Noordplein, bij de Rotte. Het is nauwelijks te missen als je daar aankomt.
Lekker eten uit de buurt, zoals borrelplankjes, stamppotten (vega en met vlees) en bio hamburgers. Drankjes, koffie en thee, warme choco natuurlijk en wat specials. Voor de eerste winter editie zijn er ook een aantal nieuwe dranken toegevoegd aan het menu zoals speciaal winterbier van Warsteiner, warme choco, koffie met likeur en warme cocktails (bijvoorbeeld stoofpeervermout)
Vanaf 8 december tot 1 januari. Elke week van donderdag tot en met zondag, behalve op eerste kerstdag en oudjaar. Open van 15.00 tot 23.00 uur.
We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de holistische cuisine.
We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de beste broodjes in Amsterdam.
Osteria Liz heeft nieuwe eigenaren: De Buik sprak hen over hun plannen voor het Italiaanse restaurant in het Liskwartier.
Geniet van de volgende voordelen: