Jesper Kooistra
Redacteur
Jesper studeert journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, een journalist in spe. Schrijven, lezen en bewust eten is belangrijk voor Jesper
Redacteur
Jesper studeert journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, een journalist in spe. Schrijven, lezen en bewust eten is belangrijk voor Jesper
Hench Hsu en Josephine Teng zijn hun concept tot leven aan het brengen aan de Karel Doormanstraat. Grilla Kitchen gaat gezonde gerechten serveren.
Wes eettentje transformeert naar Smells Good in the Hood. Het concept van chef Big Nate wordt tastbaar, in samenwerking met Ruben Venema.
Saigon King wordt gerund door Vinh Nguyen en Khanh Ton. Het team van Saigon King serveert haar Vietnamese etenswaren vanuit een zeecontainer.
Kelvin de Pijper gaat zijn droom achterna en begint een eigen restaurant samen met zijn vriendin Denise van der Mijn: On Cru, aan het Haringvliet.
Marvin Vogelaar is kok en vertelt over hoe hij als kok werkt in tijden van Corona. Verder doet hij nu een opleiding en vertelt over zijn toekomst.
Bij deze restaurants in Rotterdam kun je een vegetarische hamburger afhalen. Speciaal voor de week zonder vlees.
Geniet van de volgende voordelen: