Jesper Kooistra

Redacteur

Jesper studeert journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, een journalist in spe. Schrijven, lezen en bewust eten is belangrijk voor Jesper

Grilla Kitchen opent aan de Karel Doormanstraat

Hench Hsu en Josephine Teng zijn hun concept tot leven aan het brengen aan de Karel Doormanstraat. Grilla Kitchen gaat gezonde gerechten serveren.

Smells Good in the Hood krijgt vaste plek in Noord

Wes eettentje transformeert naar Smells Good in the Hood. Het concept van chef Big Nate wordt tastbaar, in samenwerking met Ruben Venema.

De loempiakraam van Vinh verhuist als zeecontainer

Saigon King wordt gerund door Vinh Nguyen en Khanh Ton. Het team van Saigon King serveert haar Vietnamese etenswaren vanuit een zeecontainer.

On Cru: culinaire hoogstandjes in een losse sfeer aan het Haringvliet

Kelvin de Pijper gaat zijn droom achterna en begint een eigen restaurant samen met zijn vriendin Denise van der Mijn: On Cru, aan het Haringvliet.

Thuiskok Marvin: ik neem alles mee behalve het tafelkleed

Marvin Vogelaar is kok en vertelt over hoe hij als kok werkt in tijden van Corona. Verder doet hij nu een opleiding en vertelt over zijn toekomst.

Hamburgers eten in de week zonder vlees is mogelijk bij deze restaurants

Bij deze restaurants in Rotterdam kun je een vegetarische hamburger afhalen. Speciaal voor de week zonder vlees.