Anouk de Boer
Blogger
Sportieve rechtenstudente die bewust bezig is met lekker eten en haar rechtvaardige mening graag deelt
Blogger
Sportieve rechtenstudente die bewust bezig is met lekker eten en haar rechtvaardige mening graag deelt
Sinds september is in de Rotterdamse Foodhallen sushibar Kyatcha geopend: een combinatie van de authentieke Japanse keuken en de moderne westerse keuken.
Bij Bomm hebben ze ongeveer 60 soorten gin en een high-gin op de kaart. Sinds kort heeft Bomm ook een gin-diner, inclusief huisgemaakte infinity gin.
Door de overname door Herman Hell is in het Wapen van Willemstad ‘gemoedelijk Brabant in een Rotterdams jasje gestoken’.
Sylt is een nieuwe seafoodbar in Rotterdam. Hier vind je snelle gerechten en luxe zeebanket, gemaakt van verse vis en biologische en duurzame producten.
Restaurant HUGH heeft een nieuwe kaart. Wij probeerden de 'Taste of HUGH' uit en proefden verschillende gerechtjes van het nieuwe menu.
Van 18 t/m 21 mei kun je rrrollend het weekend in bij dit culinaire foodtruckfeestje.
Geniet van de volgende voordelen: