Anouk de Boer<

Anouk de Boer

Blogger

Sportieve rechtenstudente die bewust bezig is met lekker eten en haar rechtvaardige mening graag deelt

Livin’ the sushi dream bij Kyatcha

Sinds september is in de Rotterdamse Foodhallen sushibar Kyatcha geopend: een combinatie van de authentieke Japanse keuken en de moderne westerse keuken.

Bij Bomm krijgen ze er Gin genoeg van: het gin-tonic diner

Bij Bomm hebben ze ongeveer 60 soorten gin en een high-gin op de kaart. Sinds kort heeft Bomm ook een gin-diner, inclusief huisgemaakte infinity gin.

Heropening het Wapen van Willemstad: Brabantse gezelligheid in een Rotterdams jasje

Door de overname door Herman Hell is in het Wapen van Willemstad ‘gemoedelijk Brabant in een Rotterdams jasje gestoken’.

'Fish casual' bij Sylt Seafood Bar

Sylt is een nieuwe seafoodbar in Rotterdam. Hier vind je snelle gerechten en luxe zeebanket, gemaakt van verse vis en biologische en duurzame producten.

Een nieuw avondvullend menu bij HUGH

Restaurant HUGH heeft een nieuwe kaart. Wij probeerden de 'Taste of HUGH' uit en proefden verschillende gerechtjes van het nieuwe menu.

Rrrollend het weekend in

Van 18 t/m 21 mei kun je rrrollend het weekend in bij dit culinaire foodtruckfeestje.