Christiaan Bergers
Blogger
Christiaan studeert hotel management voor een jaartje in Barcelona waar gelukkig meer dan genoeg te eten en te drinken is.
Blogger
Christiaan studeert hotel management voor een jaartje in Barcelona waar gelukkig meer dan genoeg te eten en te drinken is.
Van culinaire hoogstandjes tot een balgehakt: de meest iconische gerechten van Rotterdam op een rij.
Stedentrip naar Barcelona op de planning staan? Wij helpen je graag een handje op weg met de leukste restaurants in town.
Vrijdag 17 augustus openen de Foodhallen haar deuren. Speciaal daarom hebben wij alles wat over de stands bekend is alvast even op een rijtje gezet.
Ook zo benieuwd waar onze chefs eten? Wij vroegen het aan Giuseppe Lo Presti van La Pizza
Ook zo benieuwd waar onze chefs eten? Wij vroegen het aan Marcel Beijerling van de Machinist
Maandag 18 juni opende Jack Bean, het nieuwe concept van Pepijn Schmeink en Mathijs Huis in ’t Veld, haar deuren. Je eet hier fast planted bases cuisine.
Geniet van de volgende voordelen: