Ellen Scholtens

Hoofdredacteur

Ellen – geboren in het beste wijnjaar van de (vorige) eeuw – is een echte lekkerbek. Waar ze ook is, overal wil ze proeven. In haar nieuwe center of the universe Utrecht is ze op zoek naar net dat ene speciale adresje.

Ellen kent de horeca als geen ander. Ze heeft jarenlange ervaring in de (culinaire) dagbladjournalistiek en tijdschriftenwereld, schrijft (kook)boeken en was conservator van (good) foodfestival KunsthalKOOKT (2004-2015) en het World Food Festival in Rotterdam (2013). In haar nieuwe stadsie keert ze terug naar de basis: lekkere stukkies tikken.

A5 Yama: topniveau sushi in Naarden-Vesting

In december opent in Naarden-Vesting A5 YAMA, een Omakase-restaurant onder leiding van Hiroaki Yamamoto en gastvrouw Angela Oosterling.

Uit de Buik Magazine: Lekker buiten de ring

We delen een paar favorieten uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een verhaal over pareltjes op/na de rand van de steden van de Buik.