Kim Longwood

blogger

Gepubliceerd (online) auteur en dichter Kim Longwood ademt de kunst van het woord. Ze duikt graag in haar (soms spreekwoordelijke) pen om de verhalen van culinaire wonders en creatievelingen te delen. Naast schrijven voor De Buik zet Kim zich in voor Nederlandse kunstenaars van alle disciplines op haar platform www.definerthingsclub.com. Ook is ze graag bezig met sport en gezondheid. Ze haalt veel plezier uit skateboarden, rolschaatsen, surfen, yoga en fitness én ze kookt en eet graag veganistische lekkernijen.


Thuistoko Eva: Indisch-Hollandse fusion rechtstreeks uit het Kleiwegkwartier

Bij Thuistoko Eva bestel je echte Indisch-Nederlandse gerechten vanuit het Kleiwegkwartier in Rotterdam. Er zijn ook veel vegan opties beschikbaar.

Chef Shemyda rolt samen met haar team kunstzinnige veganistische sushi bij Vegan Sushi Express

Voor vegan sushi van hoge kwaliteit ben je bij Vegan Sushi Express in Poing Arcade in het Schieblock aan het juiste adres. Hier rollen de chefs vol passie de lekkerste sushi creaties gevuld met verrassende smaakcombinaties.

Cocktails leren shaken, eten en drinken en privé karaoke bij Mavis

Mavis is een cocktail bar waar iedereen zich op het gemak voelt en kan genieten van lekkere gerechten en bar bites.

Nieuwe locatie van Jack Bean opent de deuren pal voor CS

Voor vegan gerechten vol kleur en smaak ben je bij Jack Bean aan het juiste adres. De nieuwe locatie aan het Kruisplein voor Centraal Station is uitnodigend en stijlvol.

De kleurrijkste binnentuin van Rotterdam-Noord vind je bij De Kok en de Tuinman

In de voormalige kantine van de huishoudschool in Rotterdam is restaurant De Kok en de Tuinman te vinden, tussen ateliers van kunstenaars. Sinds kort is de binnentuin geopend, aangelegd door ‘de tuinman’ Anna.

De Buffel: Italiaanse stijl met een Rotterdams randje

Voor de Uitagenda gaan we in gesprek met Quirijn, een van de eigenaren van De Buffel. Een gloednieuwe pizzeria op het Middellandplein, waar buffelmozzarella in de spotlight staat.