Koen Sillevis Smitt<

Koen Sillevis Smitt

Blogger

Naast zijn studies, Nederlands en Psychologie, werkt Koen al jaren in restaurant Mangiare. Zijn voorliefde voor de Italiaanse en Aziatische keuken wil hij combineren met zijn passie voor schrijven. Dat is eigenlijk altijd de droom geweest.

Smaakmaker Aren Reijngoud: een horecaliefhebber pur sang

Aren Reijngoud is één van de vijf smaakmakers van 2019. Met hem blikken we terug op het jaar 2019 en kijken we vooruit naar de toekomst.

Vijf gangen, vijf gin tonics, vijf sterren

Bomm Bar Bistro heeft een nieuw concept. Een vijf gangendiner, inclusief bijpassende gin tonics. En dat moet je geproefd hebben.

Saporito: Italiaanse passie, midden in Schiebroek.

Saporito brengt de Italiaanse keuken naar Rotterdam. De Italiaanse passie is van eigenaresse Diana af te lezen, haar talent voor koken is te proeven.

La Cabane de Fabian, daar lusten we wel pap van

Bij La Cabane de Fabian kun je lekker maar ook veel eten verwachten, waar de pittige gerechten ook echt pittig zijn. Een speciaalbier erbij maakt de avond compleet.

Rottiedam, ken je dat nie proeven dan?

Zonder geld of horeca-ervaring maar mét passie begon het koppel Ahmet en Anne Rottiedam. Nu maken zij zes dagen per week heerlijke roti en roti-rollen. Wij proefden ze voor je voor.

Lekker Brood & verse Sappies

Brood & Sappies is onlangs overgenomen door nieuwe eigenaren. Wij gingen langs om te zien (en proeven) wat er veranderd is.