Liesbeth van der Veen<

Liesbeth van der Veen

Blogger

Liesbeth is een contentmanager met een passie voor food en concepting. Stadsmeisje en hobby-hotspotter. Houdt van zoetigheid en ontbijt het liefst buiten de deur.

De Pasta Kantine vanaf nu ook vega(n) friendly

Wie denkt dat de Italiaanse keuken bestaat uit pasta’s, vleesplanken, kaas en nog meer guilty pleasures, heeft gelijk. De Pasta Kantine bewijst echter dat dit ook vega(n) friendly kan.

Afkoelen bij Rolph's Deli

Bij Rolph's Deli kun je de hele dag terecht om te ontbijten, van gezond tot zoet. En met dit mooie weer hebben ze ook nog een goed terras voor de deur.

De Geheime Tuin start een winters avontuur in de Rotterdamse Havens

Schiehaven is dit jaar de nieuwe locatie van het meest creative pop-up festival met intieme optredens, een smakelijke culinaire line-up en vooral veel gezelligheid.

Het Obba imperium van Maaike Dogan

Met Smaakmaker Maaike Dogan, een van de meest ambitieuze ondernemers van de stad, blikken we terug op een hectisch jaar.

JORDYs Kralingen: de gezellige buurtkantine waar iedereen op zat te wachten

Bij JORDYs in Kralingen hebben ze, naast de bakkerij die je van ze gewend bent, nu ook een restaurant waar je terecht kunt voor borrelplanken, desempizza's en cocktails.

Lilith: van intieme breakfast hangout tot volwaardig restaurant

Vanaf deze maand is Lilith te vinden op de Nieuwe Binnenweg. Naast het all-day-breakfast hebben ze nu de kaart ook uitgebreid met diner en drank.