Liesbeth van der Veen
Blogger
Liesbeth is een contentmanager met een passie voor food en concepting. Stadsmeisje en hobby-hotspotter. Houdt van zoetigheid en ontbijt het liefst buiten de deur.
Blogger
Liesbeth is een contentmanager met een passie voor food en concepting. Stadsmeisje en hobby-hotspotter. Houdt van zoetigheid en ontbijt het liefst buiten de deur.
Wie denkt dat de Italiaanse keuken bestaat uit pasta’s, vleesplanken, kaas en nog meer guilty pleasures, heeft gelijk. De Pasta Kantine bewijst echter dat dit ook vega(n) friendly kan.
Bij Rolph's Deli kun je de hele dag terecht om te ontbijten, van gezond tot zoet. En met dit mooie weer hebben ze ook nog een goed terras voor de deur.
Schiehaven is dit jaar de nieuwe locatie van het meest creative pop-up festival met intieme optredens, een smakelijke culinaire line-up en vooral veel gezelligheid.
Met Smaakmaker Maaike Dogan, een van de meest ambitieuze ondernemers van de stad, blikken we terug op een hectisch jaar.
Bij JORDYs in Kralingen hebben ze, naast de bakkerij die je van ze gewend bent, nu ook een restaurant waar je terecht kunt voor borrelplanken, desempizza's en cocktails.
Vanaf deze maand is Lilith te vinden op de Nieuwe Binnenweg. Naast het all-day-breakfast hebben ze nu de kaart ook uitgebreid met diner en drank.
Geniet van de volgende voordelen: