Saskia Somers

Blogger

'Van kaas eten groeit je haar sneller'. Als kind geloofde Saskia deze onzin. De liefde voor speciale kazen is gebleven, het liefst met een goed glas wijn erbij. Als tekstschrijver combineert ze haar passie voor nieuwe spots met schrijven.  

Barbecue fans opgelet: Bij Ortam BBQ kun je 365 dagen per jaar barbecuen.

Bij Ortam BBQ kun je het hele jaar door barbecuen. Bij dit all you can eat restaurant barbecue je op echte kolen en met een Turkse twist.

Bij BEET Rotterdam vis je nooit achter het net

BEET Rotterdam, powerd by Schmidt Zeevis is een visrestaurant aan het Rodezand in Rotterdam. Behalve voor seafood, kun je er ook terecht voor goede wijn.

Stadsduiven, Mediterraanse gerechten en cocktails bij Publiek

Bij Publiek aan het Weena worden seizoengebonden, Mediterraanse gerechten geserveerd. Je kunt er vanaf het ontbijt tot aan het diner terecht.

Het festive menu van Jamie's Italian is het walhalla voor truffelliefhebbers

Jamie's Italian in de Markthal serveert tot 5 januari 2019 het festive menu. Het menu is een samenstelling van Italiaanse gerechten met veel truffel.

Brasserie Tines, al ruim een jaar een aanwinst voor Rotterdam-Noord

Bij Brasserie Tines in Rotterdam Noord kun je terecht voor de lunch, borrel en diner. Tines heeft ook een high tea, - wine en een 'brakke' brunch.

Bruisend Italië in Kralingen: Osteria Vicini

Spaghetti met kalfsgehaktballen in tomatensaus, garnalen in langoustinesaus met pistache en een heerlijke tiramisu. Je vindt het bij Osteria Vicini in Kralingen.