- Maaltijd
- Diner
- Keuken
- Nederlands
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Eigen oogst/kweek, Farm to table (kop tot staart)
- Prijsniveau
- Betaalbaar
- Chef
- Freek van der Vlist
Bij de Kleischuur in Gouda wordt geëxperimenteerd met smaak en beleving. Biologische en regionale ingrediënten zijn de drijfveer achter elk menu van chef Freek van der Vlist. Garum van eikhaas, bouillon van kaaskorst of vlierkappertjes kun je zomaar terugzien in het menu. De smaken zetten aan het denken en zoeken de randen van de gebaande paden op.
Eigenaresse en gastvrouw Marleen zorgt voor passende dranken, zoals waterkefir met dille, sparlimonade of smakelijke natuurwijnen.
Voor een avond buiten de grenzen van Rotterdam wordt gedineerd in de Kleischuur, waar chef Freek van der Vlist experimenteert met smaak en beleving.
Geniet van de volgende voordelen: