- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Keuken
- Nederlands
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Eigen oogst/kweek, Farm to table (kop tot staart)
- Prijsniveau
- Wat duurder
- Chef
- Frank Streefland
In Stolwijk gelegen aan het Dorpsplein vind je restaurant De Nieuwe Polderkeuken. Er wordt gebruik gemaakt van mooie producten uit de streek. chefkok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en wil hier graag van de plaatselijke producten laten proeven aan zijn gasten. Je kunt kiezen voor een drie maar ook voor een zevengangen diner.
De Nieuwe Polderkeuken van de Rotterdamse chef Frank Streefland ligt even de stad uit. Het is aan te raden om te gaan en minimaal vijf gangen te proberen.
Diep in de polder ligt De Nieuwe Polderkeuken. Frank Streefland experimenteert: Gras op je bord bij de amuses of een ijs in een bloempot. Gekkigheid?
De Nieuwe PolderKeuken kookt al tijden zo veel mogelijk lokaal. Wij kunnen daar geen genoeg van krijgen en gingen weer eens langs, ditmaal om het spectaculaire saparrangement te proeven.
De Nieuwe Polderkeuken is tegelijk verrassend en vertrouwd. En je bent er bovendien zo.
In deze serie gaan we langs zaken die het lokaal en/of duurzaam aanpakken. Deze keer gaan we langs De Nieuwe Polderkeuken en spreken we met Frank Streefland over zijn visie.
Geniet van de volgende voordelen: