- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Noord
- Keuken
- Nederlands
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Chefs table, Farm to table (kop tot staart), Table d’hote
- Prijsniveau
- Wat duurder
Koken met alleen Nederlandse producten en zo veel mogelijk met groenten. Geen frisdranken inkopen maar helemaal zelf maken. Alleen koken op vuur, in een op hout gestookte oven en een Yakitori grill. Het klinkt allemaal als een flinke opgave, maar niet voor Fermin Rotterdam.
Chef Remco van Erp fourageert en fermenteert, hij kookt altijd in het seizoen en gebruikt voor vlees alleen wild en voor de zee alleen schaal- en schelpdieren. Deze groene en duurzame benadering is zelfs MIchelin opgevallen, de Franse organisatie beloonde hem met een groene ster.
Sommelier Sjanne Vlug weet verrassend goed én origineel te pairen met deze stoere Hollandse keuken.
Fermin kookt vanuit een 'wat de pot schaft'-concept in meerdere gangen met alleen Hollandse ingrediënten. Met fermentatie creëren zij eigen bijzondere smaken.
Bij Fermin aan het Noordplein wordt lokaal en met het seizoen gekookt. Ook werken ze met restproduct vanuit een passie voor duurzaamheid en het milieu.
Uit eten bij Fermin in Rotterdam Noord brengt je dichter bij de natuur. Laat je verrassen door vers geplukte ingrediënten en pairing met natuurwijnen.
Geniet van de volgende voordelen: