Een nieuwe kaart en meer bij Baker & Moore

Baker & Moore blijft vernieuwen in zowel het menu als nieuwe zaken. Mis je toch nog iets op de kaart? Maak dan kennis met het create it yourself concept.

31 Mei 2018 Susanne van Wieringen

blogger Een studente die haar liefde voor eten en drinken compenseert met fitness. Ze leeft het liefst ’s nachts, maar is overdag social media expert (in wording).

Een nieuwe kaart en meer bij Baker & Moore

Baker & Moore is een naam die bijna geen toelichting meer vereist. De hippe zaak aan de Westblaak is na drie en een half jaar de vaste plek geworden voor vele shoppers, zakenlunches, flexwerkers en Instagrammers. Toch is Baker & Moore nog lang niet klaar en tevreden. Dit laten ze sinds begin april zien met de nieuwe kaart en een spannende uitbreiding.

Wat wil je nog Moore? 


Met gebak van lokale partijen als SUE en vega(n), glutenvrije en lactosevrije opties op het menu lijkt de kaart van Baker & Moore compleet, maar niets is minder waar. De all-day-breakfast- en lunchroom houdt haar ogen goed open en gaat graag met ideeën van gasten aan de slag. Mis je iets op de kaart of schijnt die hippe, groene thee heel gezond te zijn? Dan kan het zomaar zijn dat je suggestie in de vorm van een matcha latte op de nieuwe kaart verschijnt. 

Een nieuwe kaart zonder keuzestress 



De nieuwe kaart is een aanvulling van het 'create it yourself' concept. Hiermee bieden ze iedereen met keuzestress wat houvast, wat ideaal is als je wél alles lust. De voornamelijk gezonde opties op de kaart bieden voor ieder wat wils. Zo kun je klassiekers als een sandwich met avocado, bacon en truffelmayonaise krijgen, maar kunnen de iets avontuurlijkere eters van je gezelschap kiezen voor een toast met een zomerse variatie op traditionele hummus. De veganistische 'my name orange, vegan orange' is dan ook net zo verfrissend als zijn naam door een hummus van mango en pompoen.



Verlang je op een zomerse dag meer naar een salade? De 'burrata & Moore' is een typisch lichte, zomerse salade met (verrassend) burrata, zachte serranoham en verse pesto. Bevalt een van de ingrediënten je niet? Geen probleem, dan kun je nog altijd zelf je maaltijd samenstellen. 

Just dough it 

Om het evenwicht tussen gezond en mierzoet te bewaren, werd Rotterdam vorig jaar verrast met de eerste cookiedough bar van Nederland. Baker's Dough op de Pannekoekstraat blijkt een jaar na opening een groot succes en nog steeds wordt het 'rauwe' koekjesdeeg met open armen (en mond) ontvangen. Niet alleen consumenten smullen van de snack, maar ook de horeca bleek geïnteresseerd. Speciaal voor deze doelgroep is Baker's Dough Pastries in het leven geroepen. Het kan nu dus zomaar zijn dat je binnenkort op de dessertkaart van je favoriete restaurant de cookiedough en patisserie van Baker's Dough ziet staan. Ons hoor je in ieder geval niet klagen.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Dit zijn de tien beste terrassen volgens Rotterdam, stem nu op jouw favoriet!

Welk terras verdient jouw stem in de zoektocht van Ondernemen010 en de Buik naar het mooiste terras van 2025?

Hangen, zingen, dansen en spellen spelen: het kan allemaal bij De Raaf

Het monumentale pand van Station Noord krijgt nieuw leven ingeblazen: De Raaf. De Buik spreekt eigenaren Melvin Oostrum en Mickey Fentross.

Vietnamese familiegerechten proeven bij Madame Saigon

De Buik ging langs bij Madame Saigon, de dromerig gedecoreerde Vietnamees, net om de hoek van de Witte de With-straat.