Vrijwel al het leven op aarde begint in de buik, maar in Rotterdam knort, rommelt, gist en zwangert het op die plek wel heel veelbelovend.
In 2014 gaan we op culi-gebied op zoek naar een bezield verband. En hopelijk wordt de nieuwe Markthal voor ons wat Place de la Madeleine voor Parijs is.
Toen we een halfjaar geleden begonnen met De Buik van Rotterdam, was het ons voornemen om ook met video aan de slag te gaan. Vanochtend het eerste filmpje.
Deel 2 in de serie Chef's favourites. Pepijn Schmeink eet dat éne topgerecht bij zijn Rotterdamse collega's. Aflevering 2: Turkse Pizza bij Eethuis Kösem.
Wat doen we met de groenten- en fruitberg die we overhouden aan de boycot van onze producten door Rusland? We maken er jam, sap, saus, chutney en taart van
2014 is bijna ten einde. Onze redacteuren blikken terug op een smakelijk jaar vol culinaire hoogtepunten. Wat is ons bijgebleven? Deel 2.
De tweede week van de ramadan is ingegaan, voor veel Rotterdammers een belangrijke periode in het jaar. Willemijn krijgt een inkijkje in een Turks gezin.
François Geurds reist de hele wereld af. Op zoek naar smaak en beleving. Dit keer was hij bij het ultrageheime Ultraviolet in Shanghai.
Fran?ois Geurds reist de hele wereld af om inspiratie op te doen voor zijn restaurants. In Shanghai stuitte hij op een onooglijke noodlebar
Fran?ois Geurds heeft het geflikt in zijn FG Noodle Bar: vierhonderd noodles en minstens zoveel snacks op één dag vanuit die gekke streetfoodbar.
Geniet van de volgende voordelen: