close
navigation
Bekijk 871 restaurants op de kaart
filter_list Voeg meer filters toe close Verberg filters
Voeg filters toe

Rubrieken

Minder

Auteurs

Meer (29)
Sorteer op: 
Verhaal toevoegen aan favorieten Hoe Floris (van De Keuken van) zijn verjaardag vierde

In de Keuken van Floris bestaat negen jaar en in de grote open keuken komt het culinaire puikje van Rotterdam langs om een lunchgerecht te maken.

Verhaal toevoegen aan favorieten Kastanjes uit het vuur

Hij kan rock-‘n-rollen achter de kachel wat hij wil, als gasten in een pestbui zijn komen zijn gerechten niet binnen, ervaart topchef François Geurds.

Verhaal toevoegen aan favorieten Spoedritje met taxi voor pot kaviaar

Sterrenchef François Geurds kent geen kerststress. Mocht hij ondanks de goede voorbereidingen zonder kaviaar komen te zitten, laat hij een taxi aanrukken.

Verhaal toevoegen aan favorieten Rode oortjes van doorzichtige Bloody Mary

François Geurds wil de eerste chef ter wereld zijn met een heldere Bloody Mary. Perplex staan de gasten in FG Restaurant.

Verhaal toevoegen aan favorieten François Geurds is een culinaire kwajongen

François Geurds wordt door Michelin een culinaire kwajongen genoemd. Beter een kwajongen dan een saaie gozer, toch?

Verhaal toevoegen aan favorieten Talloze telefoontjes voor één licentie

Een licentie voor een garandeerde levering van Kobe beef krijg je niet in je schoot geworpen, weet sterrenchef François Geurds.

Verhaal toevoegen aan favorieten Een trip met een scherp randje

Zoveel koksmessen dat topchef François Geurds een museum zou kunnen vullen.

Verhaal toevoegen aan favorieten Oranje boven: Orange is the new White

Deze week bespreken Charlene en Caroline van Chicks with Wine, speciaal voor Koningsdag, Oranje wijn. Oranje boven!

Verhaal toevoegen aan favorieten Geduld is een schone limoncello

Sterrenchef François Geurds onthult in zijn maandelijks column op De Buik het geheim achter de perfecte limoncello. Proost, op de zomer!

Mis je een restaurant op de Buik, of kloppen deze gegevens niet?! Geef het aan ons door »