In de Keuken van Floris bestaat negen jaar en in de grote open keuken komt het culinaire puikje van Rotterdam langs om een lunchgerecht te maken.
Hij kan rock-‘n-rollen achter de kachel wat hij wil, als gasten in een pestbui zijn komen zijn gerechten niet binnen, ervaart topchef François Geurds.
Sterrenchef François Geurds kent geen kerststress. Mocht hij ondanks de goede voorbereidingen zonder kaviaar komen te zitten, laat hij een taxi aanrukken.
François Geurds wil de eerste chef ter wereld zijn met een heldere Bloody Mary. Perplex staan de gasten in FG Restaurant.
François Geurds wordt door Michelin een culinaire kwajongen genoemd. Beter een kwajongen dan een saaie gozer, toch?
Een licentie voor een garandeerde levering van Kobe beef krijg je niet in je schoot geworpen, weet sterrenchef François Geurds.
Zoveel koksmessen dat topchef François Geurds een museum zou kunnen vullen.
Deze week bespreken Charlene en Caroline van Chicks with Wine, speciaal voor Koningsdag, Oranje wijn. Oranje boven!
Sterrenchef François Geurds onthult in zijn maandelijks column op De Buik het geheim achter de perfecte limoncello. Proost, op de zomer!
Geniet van de volgende voordelen: