close
navigation
Bekijk 879 restaurants op de kaart
filter_list Voeg meer filters toe close Verberg filters
Voeg filters toe

Rubrieken

Minder

Auteurs

Meer (29)
Sorteer op: 
Verhaal toevoegen aan favorieten Welkom in de Buik van Rotterdam

Vrijwel al het leven op aarde begint in de buik, maar in Rotterdam knort, rommelt, gist en zwangert het op die plek wel heel veelbelovend.

Verhaal toevoegen aan favorieten Foodstad Rotterdam in 2013 en 2014 (afl 4)

In 2014 gaan we op culi-gebied op zoek naar een bezield verband. En hopelijk wordt de nieuwe Markthal voor ons wat Place de la Madeleine voor Parijs is.

Verhaal toevoegen aan favorieten Hoe we met video De Buik nóg spannender maken

Toen we een halfjaar geleden begonnen met De Buik van Rotterdam, was het ons voornemen om ook met video aan de slag te gaan. Vanochtend het eerste filmpje.

Verhaal toevoegen aan favorieten Chef's favourites: De beste Turkse pizza

Deel 2 in de serie Chef's favourites. Pepijn Schmeink eet dat éne topgerecht bij zijn Rotterdamse collega's. Aflevering 2: Turkse Pizza bij Eethuis Kösem.

Verhaal toevoegen aan favorieten Even de schouders onder die groenten- en fruitberg

Wat doen we met de groenten- en fruitberg die we overhouden aan de boycot van onze producten door Rusland? We maken er jam, sap, saus, chutney en taart van

Verhaal toevoegen aan favorieten Culinair R'dam 2014-15, de terug- en vooruitblik (2)

2014 is bijna ten einde. Onze redacteuren blikken terug op een smakelijk jaar vol culinaire hoogtepunten. Wat is ons bijgebleven? Deel 2.

Verhaal toevoegen aan favorieten Ramadan in Rotterdam deel 2: try this at home!

De tweede week van de ramadan is ingegaan, voor veel Rotterdammers een belangrijke periode in het jaar. Willemijn krijgt een inkijkje in een Turks gezin.

Verhaal toevoegen aan favorieten Op de proef gesteld

François Geurds reist de hele wereld af. Op zoek naar smaak en beleving. Dit keer was hij bij het ultrageheime Ultraviolet in Shanghai.

Verhaal toevoegen aan favorieten Een plek waar je nog niet dood gevonden wilt worden

Fran?ois Geurds reist de hele wereld af om inspiratie op te doen voor zijn restaurants. In Shanghai stuitte hij op een onooglijke noodlebar

Verhaal toevoegen aan favorieten Een dag niet gelachen is een dag niet goed gegeten

Fran?ois Geurds heeft het geflikt in zijn FG Noodle Bar: vierhonderd noodles en minstens zoveel snacks op één dag vanuit die gekke streetfoodbar.

Mis je een restaurant op de Buik, of kloppen deze gegevens niet?! Geef het aan ons door »