Milou van Veen<

Milou van Veen

Blogger

Milou is dol op wijn en eten en alles wat daarmee te maken heeft. Ze kookt graag uitgebreid voor vrienden en familie, compleet met bijpassende wijnen. Het allerliefst eet ze buiten de deur, waarbij ze regelmatig nieuwe restaurants uitprobeert. Ze is fan van diners met veel gangen, maar is ook erg blij met een goede zak friet. Alles zo veel mogelijk vegetarisch en als het even kan duurzaam, lokaal en met een goed verhaal. Als ze niet met eten bezig is, is ze vaak te vinden op de mountainbikeroutes en wandelpaden van de Utrechtse Heuvelrug of in de dansschool. In de vrije tijd die dan nog overblijft, organiseert ze wijnproeverijen en experimenteert ze met vegetarische wijn-spijs combinaties onder de naam Sommilou.

De overtreffende trap van comfort food? Dat is Papi's Comfort Kitchen!

De Buik van Utrecht ging op bezoek bij Papi's Comfort Kitchen om hun sfeer en brunchgerechten met een 'Papi's twist' te proeven.

Zwemmen én terrassen: hier kan het op fietsafstand van Utrecht

Wij tippen de leukste strandjes op fietsafstand van de stad waar een aangrenzend restaurant te vinden is met een mooi terras.

Lokale en biologische gerechten uit alle windstreken bij Bunk

In de voormalige Westerkerk aan de Catharijnekade in Utrecht is Bunk te vinden, dat in het hotel ook een restaurant heeft. De Buik ging proeven.

Cultuur en dineren buiten de gebaande paden bij Peuzel

Restaurant Peuzel zit op het creatieve termijn De Nijverheid in Utrecht-West. Je eet er veelal vegetarische gerechten voor lunch, borrel of diner.

Laat je verrassen door het creatieve chef’s menu bij Syr

Restaurant Syr zit in de Lange Nieuwstraat in Utrecht. Hier kun je terecht voor een verrassend, modern Nederlands menu, met aandacht voor duurzaamheid.

Ambacht en aandacht bij Firma Fourage

Bij Firma Fourage kun je terecht voor kwalitatief goede producten van lokale ondernemers met een eerlijk verhaal. Wij gingen langs bij deze nieuwe aanwinst.