Rick Harderwijk<

Rick Harderwijk

Blogger

Rick houdt van koken en lekker eten, maar nog meer van lekker eten dat voor hem gekookt wordt. Hij probeert graag iets nieuws uit op culinair vlak. Ging jaren geleden al naar Zuid-Korea om er Koreaans te eten, maar zoekt het lekkers tegenwoordig meestal dichter bij huis, in Utrecht. Rick's favoriete ontbijt is nasi goreng, en verder is hij gek op kip en kersen. Maar niet samen. Alhoewel...

Dit zijn de Utrechtse nieuwkomers van 2024 tot nu toe

We zetten enkele horeca-nieuwkomers van 2024 in Utrecht op een rij. Ontdek wat er momenteel te beleven valt in de Utrechtse horeca.

Utrechtse restaurantopeningen om naar uit te kijken in het najaar van 2024

Wij zetten de Utrechtse restaurantopeningen voor het najaar van 2024 op een rij. Lees mee om te kijken wat er de komende tijd te gebeuren staat.

De Hondekop wil duurzaam verbinden, maar wel met een knipoog

De Hondekop in Utrecht combineert duurzame gerechten met lokaal geproduceerde ingrediënten in een sfeervolle setting.

Op het menu: Utrecht's nieuwe restaurants van 2024

Wij zetten meer dan 15 opmerkelijke restaurantopeningen voor 2024 op een rij. Lees mee om te kijken wat er komend jaar gaat spelen in de Utrechtse horeca.

Zes gangen lunch bij het ‘besterde’ Maeve

Precies een tafeltje was er vrij voor de Buik bij Maeve, net nadat chef Tommy Janssen onderscheiden was met een Michelin-ster. Dus ging de Buik er lunchen.