Bij Hot & Hot kun je terecht voor de Chinese hot pot. Je kookt dan je eten in kokend water (bouillon) met verschillende smaken.
Bij Indonesisch restaurant Indo food house in Leidsche Rijn Centrum stel je zelf je eigen nasi rames of rijsttafel samen.
Kruiden, noten en paddenstoelen uit het bos. Dat en andere bijzondere lokale producten tref je aan in de gerechten van Héron Petit Restaurant.
Wijn- en eetbar Most, aan het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum, heeft met meer dan honderd stuks de grootste selectie geopende wijnen van de stad.
Leidsche Rijn heeft er een unieke buitenplaats bij gekregen. Je hier echt het gevoel hebt buiten de stad te zijn. Heerlijk in het groen maar wel met uitzicht op Utrecht stad en het Amsterdam-Rijnkanaal.
Bij Takumi Ramen in Utrecht worden de noedels op een authentieke wijze bereid met kruiden en noedels afkomstig uit Japan.
Geen poespas bij wijkrestaurant Venster, maar herkenbare gerechten waarvan ze precies kunnen uitleggen waar het ingrediënt vandaan komt.
Bij restaurant Syr kun je terecht voor een chef's menu. De creatieve gerechten zijn in de basis vegetarisch en er is veel aandacht voor duurzaamheid.
Geniet bij Copper Branch, in het centrum van Utrecht, de hele dag van gezonde en veganistische maaltijden.
De Utrechter is gevestigd in een historisch pand op een prachtige plek in de binnenstad. Je kunt zeven dagen per week terecht voor lunch, borrel of diner.
Geniet van de volgende voordelen: