Nooch vierde de officiële opening van hun nieuwe locatie aan de Kinkerstraat. Je kon niet om de ballonnen boog heen, dus we wisten meteen waar we moesten zijn. Bij Nooch draait het niet om ingewikkelde fratsen, maar om uitnodigende gerechten waar iedereen graag voor aanschuift. Stiekem waren de deuren al een tijdje open op de nieuwe locatie, maar nu was het moment daar om dat officieel te vieren.
Van Amoi naar Nooch

Na jaren in de Reestraat te hebben gezeten koos Nooch voor een nieuwe start aan de Kinkerstraat. Hier zat eerder hun restaurant Amoi, maar het pand is volledig gestript en opnieuw ingericht en heeft meer ruimte voor meer gasten.
Nooch bestaat inmiddels al ruim twintig jaar en heeft in die tijd op verschillende plekken in de stad gezeten. Waar de vorige locatie nog midden in het toeristische centrum zat, ligt de Kinkerbuurt daar meer in een volksbuurt. Dat geeft Nooch de kans om uit te groeien tot een vaste stek in de buurt. En dat maakt de stap naar de Kinkerbuurt juist zo leuk.
Vertrouwde smaken in een nieuw jasje

Tijdens de opening proefden we verschillende hapjes, van krokante gyoza tot een goedgevulde pad thai: comfortfood in de beste zin van het woord. Achter de bar werden ondertussen de signature cocktails geshaket, met de pandan colada als onze absolute favoriet. Op de kaart vind je vertrouwde klassiekers, maar ook nieuwe gerechten en drankjes. En met het nieuwe interieur, met de grote bloesem als blikvanger, waan je je even in een andere wereld.
Met goed eten, een ontspannen sfeer en enthousiast personeel was het gewoon een geslaagde avond. En we liepen ook nog eens met een goodiebag naar buiten. Nooch voelt in de Kinkerbuurt nu al helemaal op z’n plek.