Jesper Kooistra

Redacteur

Jesper studeert journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, een journalist in spe. Schrijven, lezen en bewust eten is belangrijk voor Jesper

Negen keer een goed paasontbijt of -brunch om af te halen

Bij deze restaurants of hotels haal je een heerlijke paasbrunch af. Heerlijk voor een smakelijk Pasen thuis. Met onder andere Okura en Neni.

Italiaanse deegwaren in de Jordaan

Chef Flavio van Domenica laveert op creatieve wijze door de pandemie: als chef aan huis en met het team maken ze diverse deegwaren, zoals brood en pasta.

Amsterdamse kroeg, Nederlands deeg, Japans brood

Ranchi Amsterdam is een idee van Sebastiaan en Christiaan Roosink. De twee maken Japanse sandwiches in een café in de Jordaan.

Arles in Frankrijk en Arles in Nederland

Numa Muller is een kok uit het zuiden van Frankrijk die werkzaam is in Amsterdam. Nu vanwege de lockdown woont hij in Frankrijk en vertelt hier over.

Singapore en Kopenhagen, maar nu even Amsterdam

Stefan Kam zit op het moment thuis vanwege de lockdown. Hij vertelt over Singapore, de speciale Unagi die hij bereidt en werken bij Alchemist.

De Chinese keuken thuis ervaren met HOT&HOT

Thuiskoken met de hot pot van HOT&HOT. Een unieke Chinese ervaring waarbij je ingrediënten kookt in een pan. Een hot pot deel je meestal met anderen.