Jesper Kooistra
Redacteur
Jesper studeert journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, een journalist in spe. Schrijven, lezen en bewust eten is belangrijk voor Jesper
Redacteur
Jesper studeert journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, een journalist in spe. Schrijven, lezen en bewust eten is belangrijk voor Jesper
Bij deze restaurants of hotels haal je een heerlijke paasbrunch af. Heerlijk voor een smakelijk Pasen thuis. Met onder andere Okura en Neni.
Chef Flavio van Domenica laveert op creatieve wijze door de pandemie: als chef aan huis en met het team maken ze diverse deegwaren, zoals brood en pasta.
Ranchi Amsterdam is een idee van Sebastiaan en Christiaan Roosink. De twee maken Japanse sandwiches in een café in de Jordaan.
Numa Muller is een kok uit het zuiden van Frankrijk die werkzaam is in Amsterdam. Nu vanwege de lockdown woont hij in Frankrijk en vertelt hier over.
Stefan Kam zit op het moment thuis vanwege de lockdown. Hij vertelt over Singapore, de speciale Unagi die hij bereidt en werken bij Alchemist.
Thuiskoken met de hot pot van HOT&HOT. Een unieke Chinese ervaring waarbij je ingrediënten kookt in een pan. Een hot pot deel je meestal met anderen.
Geniet van de volgende voordelen: