Anouk van den Berg<

Anouk van den Berg

Blogger

Anouk test graag nieuwe restaurants of bezoekt de klassiekers. Ze gaat regelmatig op 'culinaire' reisjes zoals een wijntrip naar Bordeaux, Pastel de nata eten in Portugal of een glaasje Riesling drinken bij onze Duitse buren.Leuk feitje: Anouk werkt naast Event manager ook bij de beste en enige Franse slager van Nederland: Alain Bernard.

Fan van ceviche? Dan wil je eten bij Nazka, een nieuw Peruviaans restaurant

Fine dining bij Nazka, ontdek de top van de Peruviaanse keuken.

De zeebaars is met recht dé klassieker van Pesca

Wil jij lekkere vis eten zonder al te veel poespas? Dan is Pesca jouw tent. De sfeer, het vriendelijke personeel en de zeebaars zijn het omfietsen waard

Lagunitas Tapkabinet: te lekker om heen te gaan op je balansdag

Het eerste Lagunitas Tap Kabinet van Europa is geopend in onze Pijp, een plek voor iedereen.

Beulings: culinaire verwondering en perfectie

Bij Beulings heb je het idee bij iemand in de woonkamer te verkeren. Wij gingen bij deze Franse keuken langs om wat te proeven. En dat beviel zeker.

Natuurwijn staat Centraal in Amsterdam West

Bar Centraal zit in aan de Ten Katemarkt en is gespecialiseerd in natuurwijnen. Neem plaats binnen of op het terras in de zon en geniet van wijn en hapjes.