Dick Mommers

Blogger

Een culinaire alleseter die niet schroomt om de laatste bitterbal zich toe te eigenen. Met een altijd kritische blik neemt hij graag een kijkje in de vele keukens die Amsterdam rijk is. Naast dat hij zich graag laat verwennen met goed eten, staat hij regelmatig in zijn eigen pannen te roeren. Dit doet hij graag onder het genot van goede muziek.

Bar Alt bewijst dat bier-spijscombinaties spannend en smakelijk zijn

Bar Alt aan het Stadionplein in Amsterdam zet bier-spijscombinaties in Nederland op de kaart.

Veronicaschip zet koers

Circulair koken bij Veronicaschip aan de NDSM-pier waarbij duurzaamheid en smaak elkaar vinden in vis- en vegan gerechten.

Par Hasard: meer dan alleen goede friet

Is er eigenlijk een excuus nodig om ongegeneerd een goudbruin frietje te nuttigen? Wij vinden van niet, zeker niet als ze zo geserveerd worden als bij Par Hasard.

Topkok Dennis Huwaë doet er een schepje bovenop bij Daalder

Een nieuwe inrichting, een getalenteerde chef en een oude vriend, op bezoek bij Restaurant Daalder in de Jordaan.

Het beste van drie jaar Guts & Glory

Guts & Glory weet hun gasten elke zes maanden iets verrassends voor te schotelen. Dit doen ze door elk half jaar een ander thema mee te geven. Wij namen de best of.